Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Organisatie / LINK jongerennetwerk

LINK jongerennetwerk

Het jongerennetwerk van de provincie LINK is er voor jonge ambtenaren. LINK zet zich in voor de ontwikkeling van jonge professionals en probeert middels het leggen van sociale contacten het netwerk vorm te geven. Ook zetten wij in op de profilering van the next generation. Wij dagen onze doelgroep uit om hun horizon te verbreden, van elkaar te leren en zich te laten zien en horen. Wij hebben er voor gekozen ook de jonge ambtenaren van de gemeenten regelmatig te betrekken bij ons netwerk. Dit wordt –zo is ons gebleken– als erg verfrissend en zinvol ervaren.

Missie: LINK daagt jongeren binnen de Provincie Limburg uit om hun horizon te verbreden en van elkaar te leren zodat het individu én de organisatie zich verder blijft ontwikkelen. Dit leidt tot een goede positionering van de jonge ambtenaar en de Provincie Limburg.

Visie: Jongerennetwerk LINK zet in op de kracht van onze jonge generatie. Wij creëren saamhorigheid bij de young professionals zodat het individu én de organisatie zich blijft ontwikkelen. Verbinden, ontwikkelen en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. LINK wil zich positioneren in Limburg en over de grens.

  • Organisatie en bestuur
    De organisatie van LINK is informeel, zowel in de omgang als in haar positie. LINK neemt veel vrijheid om invulling te geven aan de missie. De actieve en stabiele kern van LINK is het bestuur, dat weliswaar niet wordt gekozen maar wel altijd open staat voor deelname mits de missie wordt onderschreven en mits er bereidheid is om een stevige bijdrage te leveren in de organisatie van de jaaragenda.
  • Contact
  • Programma

    Het programma kent een aantal doelen of speerpunten. Zonder dit zwaar op te tuigen willen we hier wel kort bij stilstaan om onze missie inzichtelijk te maken. Het hoofddoel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van een netwerk tussen jonge ambtenaren.

Uitgelicht


Zoeken