Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Organisatie / Inkoop / Inhuur infrastructurele diensten

Inhuur infrastructurele diensten

De e-Cartotheek voor inhuur van diensten op het terrein van infrastructurele werken is een online instrument waarmee u eenvoudig kunt meedingen naar de nieuwste infrastructurele opdrachten en projecten van de Provincie Limburg.

Meedingen naar infrastructurele opdrachten

De e-Cartotheek voor inhuur van diensten op het terrein van infrastructurele werken is een online instrument waarmee u eenvoudig kunt meedingen naar de nieuwste infrastructurele opdrachten en projecten van de Provincie Limburg. Een webbased marktplaats waarbij duidelijke criteria in één gestandaardiseerd proces de kwaliteit van de leveranciers garandeert. Op basis van het aanbod kan de Provincie Limburg uit die pool van deskundige aanbieders de juist gekwalificeerde externe professional tegen het juiste tarief selecteren.

 

Toegankelijk voor alle bedrijfsvormen

Bij  e-Cartotheek kunnen alle bedrijven en ZZP’ers zich aanmelden met vermelding van hun kwalificaties. Indien u gekwalificeerd bent en voldoet aan de kwalificatiecriteria van de Provincie Limburg maakt u kenbaar dat u belangstelling heeft voor mogelijke infrastructurele opdrachten van de Provincie Limburg. Wanneer de Provincie Limburg behoefte heeft aan diensten ontvangt u via e-mail, evenals alle andere gekwalificeerde partijen, een offerteaanvraag waarop u kunt reageren. Kenmerk van de e-Cartotheek is dat er pas een overeenkomst wordt gesloten op het moment dat er daadwerkelijk op basis van de ingediende offertes gunning plaatsvindt. Aanmelden kan op ieder gewenst moment. De inhuurdesk beoordeelt minimaal een keer per maand alle nieuwe tussentijdse aanmeldingen.

 

Ook uw bedrijf kan deel uit maken van onze leveranciersdatabase of marktplaats voor inhuur via de e-Cartotheek. Hoe dat moet? Heel eenvoudig. U meldt zich éénmalig gratis aan via het aanbestedingsplatform: http://www.ctmsolution.nl/marktplaats/inschrijven-op-een-marktplaats.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de helpdesk van de e-Cartotheek. tel. 020-6708500 of e-mail: helpdesk@ctmsolution.nl.

Share |

Uitgelicht


Zoeken