Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Beleid / Toerisme en recreatie / Limburg, je zal er maar met vakantie zijn!

Limburg, je zal er maar met vakantie zijn!

Met o.a. deze slogan zal vanaf dit voorjaar Limburg als toeristische bestemming aangeprezen worden op de landelijke tv met als primaire doelstelling het creëren van een een top-of-mind-positie van Limburg wanneer het gaat over een verblijf in onze provincie.

De Samenwerkende VVV’s (SVL) hebben besloten dit jaar tv commercials in te zetten op diverse landelijke tv zenders. De campagne is afgestemd op de reeds bestaande uitingen van Branding Zuid-Limburg. Ze  hebben dezelfde uitstraling en voice-over en sluiten qua uitzendperiode naadloos op elkaar aan waardoor ‘Limburg’ langdurig ‘in beeld’ is. Het doel van de tv campagne van Branding Zuid-Limburg is het creëren van een top-of-mind-positie ten aanzien van wonen en werken in Limburg. SVL sluit daarop aan met ‘vakantie’.

 

De vier spots passen geheel binnen de belangrijkste toeristische thema’s van Limburg, te weten: Liefde voor de tong (culinair), Liefde voor kinderen (attracties), Liefde voor de oorsprong (onthaasten & wellness) en Liefde voor het Grenzeloze (Drielanden ligging).  

 

Behalve op de Nederlandse markt zal wederom stevig worden ingezet op de Duitse markt. SVL heeft reeds in 2009 besloten om het budget ‘Duitsland’ toe te voegen aan het budget van Regio VVV Zuid-Limburg. Begin 2011 hebben onze Belgische collega’s van Toerisme Limburg te Hasselt besloten om zich ook aan te sluiten bij de gezamenlijke ‘Geniesse dein Leben’ campagne.

 

Behalve één gezamenlijke Limburg-website voor de Duitse markt is er inmiddels een gezamenlijke imagobrochure, groepenbrochure, een accommodatiegids en een kaart met dagattracties. Er worden diverse beurzen bezocht en middels een google-adwords campagne wordt de potentiële Duitse toerist naar onze website geleid. In Vlaanderen wordt vooral online campagne gevoerd.

 

Informatie over inhaken op deze campagnes en/of de evenementen vindt u op http://www.liefdevoorhetleven.nl/

 

Share |

Uitgelicht


Zoeken