Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws- en persberichten / 2012 / Mei 2012 / Start reconstructie N572 Echt-Koningsbosch

Start reconstructie N572 Echt-Koningsbosch

Op 21 mei start de uitvoering van de reconstructie N572 Echt-Susteren. De reconstructie vindt plaats vanaf het asielzoekerscentrum tot en met de Annendaalderweg.

Ter hoogte van de Annendaalderweg wordt een rotonde aangelegd, daarnaast wordt de asfaltverharding van de provinciale weg N572 vanaf de Annendaalderweg tot aan de bebouwde kom Koningsbosch vervangen. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de weg voor langere tijd moeten worden afgesloten.

 

De aannemer start maandag 21 mei 2012 met de aanleg van een stuk riolering en de bypass ter hoogte van de Annendaalderweg. Naar verwachting zijn er tot de zomervakantie geen afsluitingen en kan verkeer tussen Echt - Mariahoop - Koningsbosch min of meer ongestoord blijven rijden.

 

Communicatie: website en facebook-pagina

Tekeningen, omleidingsroutes en de planning zijn terug te vinden op www.limburg.nl/infraprojecten. Verder wordt voor de informatie-voorziening in dit project voor de eerste keer gebruik gemaakt van social media. Op de facebookpagina ‘Reconstructie provinciale weg N572 Echt-Koningsbosch’ plaatsen wij de laatste informatie, foto’s en filmpjes van de uitvoering. Ook horen wij hier graag uw reactie, vragen of opmerkingen. Bent u facebook-gebruiker? ‘Like’  onze pagina dan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met de projectmedewerker communicatie Gerrie Posthuma, telefoonnummer (043) 389 75 61, of de projectleider Carlo Gurian, telefoonnummer (043) 389 99 71.

 

Share |

Uitgelicht

Persdesk

Laatste nieuws Limburgs Parlement


Zoeken