Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Actueel / Nieuws- en persberichten / 2012 / Mei 2012 / De heer J.C.G.J. Smulders tijdelijk waarnemend burgemeester van de gemeente Leudal

De heer J.C.G.J. Smulders tijdelijk waarnemend burgemeester van de gemeente Leudal

De Gouverneur, de heer drs. Th.J.F.M. Bovens, heeft de heer J.C.G.J. Smulders met ingang van 7 mei 2012 tijdelijk aangesteld tot waarnemend burgemeester van de gemeente Leudal.

De heer Smulders was van 2004 tot 2010 burgemeester van de voormalige gemeente Meijel.

 

De huidige burgemeester van de gemeente Leudal, de heer A.H.M. Verhoeven MPM, moet om gezondheidsredenen enige tijd afstand nemen van zijn taken en verantwoordelijkheden als burgemeester. De waarneming zal voortduren totdat de gezondheidstoestand van de heer Verhoeven het toelaat dat hij het ambt van burgemeester van de gemeente Leudal weer volledig kan uitoefenen. Dit zal vooralsnog twee maanden duren.
Het besluit is genomen na goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Leudal en het college van B&W van Leudal.

De heer Smulders was van begin 2004 tot 2010 burgemeester van de voormalige gemeente Meijel. Op 1 januari 2010 is de gemeente Meijel opgegaan in de nieuwe gemeente Peel en Maas waarmee zijn functie kwam te vervallen. Daarvoor was hij onder meer lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant. De heer Smulders is 63 jaar en lid van het CDA.

 Share |

Uitgelicht

Persdesk

Laatste nieuws Limburgs Parlement


Zoeken